Aktualno

05 junij 2018

Ugodne karte za kopanje

Vročina je tu in začenja se poletje! Naši aktivni člani lahko izkoristite zelo ugodne karte za kopanje v Wellness centru Termalija! Pohiti, saj je število kart omejeno!

Preberi več


31 maj 2018

Varstvo osebnih podatkov

Glede varstva osebnih podatkov, od 25.5.2018 veljajo nova pravila, na ravni Evropske unije, ker je bila sprejeta Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR – General data Protection Regulation). Zaradi sprejema novih predpisov, smo tudi v našem študentskem servisu prilagodili poslovanje našega podjetja in posodobili Pravilnik o varstvu osebnih podatkov. Spremembe so vplivale predvsem na način privolitve posameznika glede obdelave in uporabe njegovih osebnih podatkov, ki se lahko obdelujejo in uporabljajo izključno za namen, zaradi katerega so bili dani. 

Uredba je oblikovana tako, da se bodo lažje uskladili zakoni o zasebnosti po celotni Evropski uniji in vsebuje natančno določena pravila glede transparentnosti informacij o tem, kako lahko posamezno podjetje obdeluje zbrane osebne podatke.

Preberi več


07 maj 2018

Kako do počitniškega dela?

Že razmišljaš o počitniškem delu? Preberi si nekaj koristnih nasvetov!

Preberi več


09 april 2018

Delo med prvomajskimi prazniki

Prihajajo krajše počitnice, čas ko lahko prijetno združiš tudi s koristnim. Prvomajske počitnice so odlična priložnost za dodatni zaslužek.

Preberi več


19 marec 2018

Nova minimalna bruto urna postavka

S 1.4.2018 se spremeni višina minimalne bruto urne postavke na 4,73 €/h. Nova urna postavka bo veljala za študentsko delo opravljeno po 1.4.2018, študentsko delo opravljeno do 31.3.2018 se lahko obračuna še po stari urni postavki 4,61 €/h bruto.

Preberi več


05 marec 2018

Velika ponudba prostih del!

S študentski delom pridobivaš bogate izkušnje! Spremljaj pestro ponudbo prostih del!

Uredi si dostop do članskih strani, kjer vidiš tudi vse kontaktne podatke.

Preberi več